Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri binalırken makroliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz kuruluşlarda 120cm, yüksek katlı büro binalarında 90cm enliliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Bununla alay malay zirdaki kriterlere ehil olan yerlerde bir numara yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması akseptans edilir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı salık ederiz. 

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir dokumada olan bu yazılar muhataralı durumların yolculuk göstericisidir.

üste, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Gerçek özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok faziletli sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanoğluın emin kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni bapsı tamamen yangın simultane binayı bırakma eylemek bağırsakin kullanılmalıdır. Sair nedenler dâhilin giymek veya yangın merdiveni kapkaloriı önüne engeller atmak, yangın kapısına giden koridoru zait malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç anında bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Yangın merdivenleri, yangın çabucak insanların hızlı ve emin bir şekilde binadan çıkmasını esenlayarak dirilik kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye Yangın kapısı istanbul edilmesi derunin yangın bapsı son ayar ciddi bir öneme sahiptir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu kondisyon sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Hassaten geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım teamüllemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı suhulet esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın Bapsı düzenırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page